Ny chef till Försäkringskassans avdelning för sjukförsäkringen

Utskrivet från: http://www.finsamgotland.se/3167
Start Finsam på Gotland Projekt Paraply-nätverket Aktivitets-katalogen Möten och föreläsningar Tips och råd På arbets-platsen (H)järnkoll Almedalen

Ny chef till Försäkringskassans avdelning för sjukförsäkringen

2018-10-08: Ulrika Havossar har utsetts till ny avdelningsdirektör för sjukförsäkringen på Försäkringskassan. Hon har tidigare arbetat vid Försäkringskassan på Gotland och varit myndighetens representant i Finsams styrelse på ön.

Ulrika Havossar har sedan i juni varit tillförordnad chef för samma verksamhet.

Ulrika Havossar har en bred och gedigen erfarenhet av arbetet inom Försäkringskassan. Hon har tidigare bland annat varit avdelningsdirektör för Nationell tandvård, internationell vård och arbetsmarknadsstöd (NA) och tillförordnad verksamhetsområdeschef för sjukförsäkringen i Stockholm.

- Med Ulrika Havossar får vi en engagerad och mycket rutinerad ledare till sjukförsäkringen. Hon är rätt person att leda det fortsatt viktiga arbetet för rättslig kvalitet och att Försäkringskassan tillsammans med andra aktörer bidrar till ett ökat stöd för individen, säger Maria Hemström-Hemmingsson, t.f. generaldirektör på Försäkringskassan.

Ulrika Havossar tillträder sin tjänst omgående.

Sök